KiKaRow - Doneren

Registreer je donatie!

Vul hieronder jouw donatie en/of sponsortoezegging(en) uit jouw netwerk in. Zet in het veld ‘omschrijving’ de (bedrijfs)naam van degene die een donatie heeft toegezegd. Houd het overzichtelijk en tel donaties niet zelf bij elkaar op. Het systeem toont jouw totaalbedrag. Goed om te weten: alleen jij en de financiële administratie kunnen zien wat jij hier invult.
Nadat je op ‘invoeren’ hebt geklikt, ontvang je een e-mail met betaalinstructie. Deze kun je, indien van toepassing, naar jouw sponsor mailen. Het betaalkenmerk is belangrijk. De financiële administratie koppelt hiermee de ontvangen bedragen aan de toezeggingen (vinkt ‘betaald’ aan). Als alternatief en wel zo makkelijk kun je direct betalen met iDeal, door op het iDeal-logotje te klikken.
Doe je mee aan The Vin Challenge, dan is het extra belangrijk de bedragen zorgvuldig in te voeren, want de vijf hoogste bijdragers mogen The Vin naar Koudekerk roeien op 13 april! Op de thermometerpagina Vin Challenge kun je zien hoeveel geld er al is binnengebracht en waar jij staat op de ladder om kans te maken op roeien in The Vin. Wil je wel bijdragen, maar geen kans maken op een plek in The Vin? Zet dan het vinkje onderaan de thermometer uit.

Kom je ergens niet uit? Mail naar kikarow@rv-alphen.nl

Nr Datum Lid Omschrijving donatie Bedrag Betaald Betalingskenmerk
Doneren via deze pagina is niet meer mogelijk.
Totaal:€ 0,00