KiKaRow - Doneren

Doneren voor KiKaRoW kan als volgt:

  1. Contant in de spaarbox
    Voor contante donaties (en kleinere bedragen) hebben we elke zaterdag een KiKaRoW-spaarbox op de bar staan. Het hierin ontvangen geld is niet herleidbaar naar gever, dus houd hier rekening mee als je meedoet met The Vin Challenge.
  2. Pinnen bij de bar
    Op de iPad bij de bar is een icon KiKaRoW toegevoegd waarmee je giraal kunt doneren. Je kunt ieder gewenst bedrag kiezen in hele euro’s. Met pinpas of mobiel afrekenen.
  3. Via bankrekening RVA
    Leden maar ook sponsoren kunnen bedragen overmaken op de rekening van de RVA. Bedrijven zullen hun schenking graag via de bank regelen in plaats van deze contant met jou af te rekenen. Dit heeft ook onze voorkeur. Eventueel is het mogelijk de RVA éénmalig te machtigen het betreffende bedrag af te schrijven, met vermelding van jouw naam als werver.

Registreer je donatie!

Vul hieronder jouw donatie en/of sponsortoezegging(en) uit jouw netwerk in. Zet in het veld ‘omschrijving’ de (bedrijfs)naam van degene die een donatie heeft toegezegd. Houd het overzichtelijk en tel donaties niet zelf bij elkaar op. Het systeem toont jouw totaalbedrag. Goed om te weten: alleen jij en de financiële administratie kunnen zien wat jij hier invult.
Nadat je op ‘invoeren’ hebt geklikt, ontvang je een e-mail met betaalinstructie. Deze kun je, indien van toepassing, naar jouw sponsor mailen. Het betaalkenmerk is belangrijk. De financiële administratie koppelt hiermee de ontvangen bedragen aan de toezeggingen (vinkt ‘betaald’ aan).
Doe je mee aan The Vin Challenge, dan is het extra belangrijk de bedragen zorgvuldig in te voeren, want de vijf hoogste bijdragers mogen The Vin naar Koudekerk roeien op 13 april! Op de thermometerpagina Vin Challenge kun je zien hoeveel geld er al is binnengebracht en waar jij staat op de ladder om kans te maken op roeien in The Vin. Wil je wel bijdragen, maar geen kans maken op een plek in The Vin? Zet dan het vinkje onderaan de thermometer uit.

Kom je ergens niet uit? Mail naar kikarow@rv-alphen.nl

Nr Datum Lid Omschrijving donatie Bedrag Betaald Betalingskenmerk
Om mee te doen moet je eerst inloggen
Totaal:€ 0,00